Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Announcements
Leverage your QlikView investment to modernize BI – see how! Join Group
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Not applicable

Single chart showing blank in Access Point

Hoping someone may have come across this issue before.

I have a tab in one of my documents that shows or hides a particular chart depending on a button selection.

Button 1 sets a variable vHide_Show as value 0

Button 2 sets it as value 1

Button 3 sets as value 2

This has been working for over 2 years and I know the setup has not changed. Recently, one of the three charts is showing with no information. You can see the chart title and border but no data within the table. If you select 'send to excel' or 'print', it comes out with the data. I also have a report created for this chart and the report also prints out fine. This is only occurring in Access point. I can view the chart when I go into the Qlikview application.

The only thing that I can think of that could have changed this is the version upgrade I recently did. Am currently on version 11.2 SR12.

Anyone have any ideas? I have checked all settings. We have no section access.

Thanks in advance.

Julie

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Partner
Partner

Re: Single chart showing blank in Access Point

HI,

Could be a strange problem with the chart itself. You tried recreating the chart?

Mark

View solution in original post

8 Replies
Highlighted
Partner
Partner

Re: Single chart showing blank in Access Point

HI,

Could be a strange problem with the chart itself. You tried recreating the chart?

Mark

View solution in original post

Highlighted
Luminary
Luminary

Re: Single chart showing blank in Access Point

Hi Julie,

Are you using IE-Plugin or AJAX? Using QlikView Desktop have checked in AJAX mode? What is the default value for vHide_Show variable?

DV

www.QlikShare.com

Highlighted
Not applicable

Re: Single chart showing blank in Access Point

Mark,

I just tried recreating the chart from scratch (sorry it took a little while) and it hasn't rectified the issue.

Highlighted
Not applicable

Re: Single chart showing blank in Access Point

Hi Deepak,

We are using AJAX. The default value for the variable is 0.

Highlighted
Specialist
Specialist

Re: Single chart showing blank in Access Point

If possible create a text box that shows the variable value in dashboard and access it through accesspoint. Might help in getting closer.

Highlighted
Not applicable

Re: Single chart showing blank in Access Point

Thanks for the suggestion but I have tried that. The variable value is changing correctly.

Highlighted
Not applicable

Re: Single chart showing blank in Access Point

All,

I have made a copy of the chart and put it in a new sheet and removed the conditional show. It does the same thing so I am pretty sure it has nothing to do with my variable and conditional show/hide.

Highlighted
Not applicable

Re: Single chart showing blank in Access Point

Mark,

You are correct in that it is a problem with the chart. Although recreating the chart didn't help, I went through and hid certain expressions to see whether there was a particular expression causing the issue. There seems to be one expression that caused the entire chart to disappear which was caused by a change in system values I was not made aware of.

Thanks to everyone who took time to assist me with ideas on what to try.

Julie