Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
gidon500
Contributor II

Sql does not load after upgrade to SR4

Hi guy

i upgraded to SR4

and the SQL load does not work , Locked

i did not make any change to my script ,

tried to make new script connection get the same problem

nothing happen

I need Urgent Help

thanks

gidon

Tags (1)
8 Replies
aadilmadarveet
Valued Contributor

Re: Sql does not load after upgrade to SR4

Can you post the error that you get when you try to run this. or a sample script that you are using.

gidon500
Contributor II

Re: Sql does not load after upgrade to SR4

hi

how can  I add a file to my reply

gidon

aadilmadarveet
Valued Contributor

Re: Sql does not load after upgrade to SR4

after you hit reply, click on the advanced editor option and then you can attach qvw to the reply.

gidon500
Contributor II

Re: Re: Sql does not load after upgrade to SR4

hi

ok found it , enclosed is a word file  with the script and screen copy after run .

gidon

gidon500
Contributor II

Re: Re: Sql does not load after upgrade to SR4


Hi Aadil

did you have a chance to look over my problem

thanks

gidon

aadilmadarveet
Valued Contributor

Re: Sql does not load after upgrade to SR4

Sorry for taking long to respond to your query.

But everything seems fine. Few thing I would try is. Checking the count of records in the table. If its more, then you should just let it run for some time and see what happens. Also.. instead of * just try to use 1 or 2 fields and check. Not sure if you have already tried all this. But if not, I guess you can start this way to identify the issue.

Regards,
Aadil

gidon500
Contributor II

Re: Sql does not load after upgrade to SR4

Hi

since it was so ugent , the systems stopped updating

i went back to previose rel  now it is back and loading .

i readly do not know what to say , but it is realy hard case for me

did you see any other  problems like this

thanks

gidon

aadilmadarveet
Valued Contributor

Re: Sql does not load after upgrade to SR4

Well. For now , I haven't come across any such issue. I suggest you should test the same again with a parallel running system with SR4....

Regards,
Aadil

Community Browser