Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

kashjaniqlik
New Contributor III

Star is * and Load Failure

Hello

I'm using Star is * as the first statement in my QVW to load a set of user accounts in the section access file.

I also have a mapping load statement in my QVW to load two fields in to load table. One of the fields has * as one of the values.

The QVW load fails with a general script error which is very odd. The section access file maps a field in the file to a different data field in the data model (different from the field in the mapping load) so I'm not sure what is causing the QVW load to fail.

Many Thanks for any help.

1 Solution

Accepted Solutions
prieper
Honored Contributor II

Re: Star is * and Load Failure

What is the background for the STAR IS ... command?

Did you try to mask the loading of the "*", with

REPLACE(AccountNumber, '*', '|')?

5 Replies
vinieme12
Esteemed Contributor II

Re: Star is * and Load Failure

can you post the script!! not sure what statement you are using

prieper
Honored Contributor II

Re: Star is * and Load Failure

Can you please post an example?

kashjaniqlik
New Contributor III

Re: Star is * and Load Failure

Below is the screenshot. In this example, AccountNumber has * in one of the rows.

The error is "General Script Error" in the middle of Mapping Load.

Capture.PNG

prieper
Honored Contributor II

Re: Star is * and Load Failure

What is the background for the STAR IS ... command?

Did you try to mask the loading of the "*", with

REPLACE(AccountNumber, '*', '|')?

kashjaniqlik
New Contributor III

Re: Star is * and Load Failure

Masking the data has certainly help resolving the conflict with section access "Star is *" code.