Qlik Community

QlikView Security & Governance

Discussion Board for collaboration on QlikView Security and Governance.

pdelvito
New Contributor II

Section Access, Reduction Matrix Accesspoint error

Hello,

I am using NT based section access with the reduction matrix. I am hiding one sheet which works correctly in the client version. When the application is moved to the accesspoint only users with associated to group 1 are able to get into the document. They are asked to put in their username and password, when they shouldn't need to. Has anyone else had this issue? Please help

Here is the Section access script

GetAE:

LOAD distinct

UPPER(Salesrep) as SALESREP,

UPPER(Salesregion) as SALESREGION

FROM



(
ooxml, embedded labels, table is Sheet1);



star is *;

Section Access;



Load

'ADMIN'
as ACCESS,

'\qlikview'
as NTNAME,

 
SALESREP,

 
SALESREGION

Resident GetAE;



Concatenate



LOAD ACCESS,

    
DOMAIN & UID as NTNAME,

    
UPPER(SALESREP) as SALESREP,

    
UPPER(SALESREGION) as SALESREGION,

    
GROUP

FROM



(
biff, embedded labels, table is AE$);



Section Application;

star is *;





LOAD GROUP,

    
SHEET1

FROM



(
biff, embedded labels, table is GROUP$);





Drop Table GetAE;

1 Solution

Accepted Solutions
pdelvito
New Contributor II

Re: Section Access, Reduction Matrix Accesspoint error

Hi Johannes,

I was able to get this working. The error was related to the ADMIN set up in my section acess file. I did not put * for the ADMIN's in the GROUP column. I went back into my dummy qvw where I first tried this section access and noticed it had it. Thank you for your reply

2 Replies
jsn
Honored Contributor

Re: Section Access, Reduction Matrix Accesspoint error

Hi,

Are you setting up all users with ADMIN access level? This will let them in as ADMIN on standalone QV but when connecting to the server, all connections will be treated as USER.

Are you using Strict Exclusion under Settings > Document Properties > Opening?

pdelvito
New Contributor II

Re: Section Access, Reduction Matrix Accesspoint error

Hi Johannes,

I was able to get this working. The error was related to the ADMIN set up in my section acess file. I did not put * for the ADMIN's in the GROUP column. I went back into my dummy qvw where I first tried this section access and noticed it had it. Thank you for your reply

Community Browser