Qlik Community

QlikView Security

Discussion Board for collaboration on QlikView Security.

aj0031724
Contributor

Qlikview Server services shows ruuning but getting NO SERVER message from access point

DEAR TEAM,

WE  are facing serious production issue at CLIENT SIDE WHERE EACH DAY QLIKEW SERVER STOPS AND MESSAGE SHOWS"" SEVER IS DOWN"" ON QMC and ""NO SERVER"" from  access point.

Thiis is happening sometime in  aday and then we nned to manually restart the qlikview services to get it work again,.

However WE ARE UNABLE TO FIND OUT WHAT I STHE REASON FOR WHICH EACH DAY SERVER GETS STOPS .

CAN U PLEASE ADVISE /SUGGEST  WHERE TO APPROCH AND HOW TO RESOLVE THIS ISSUE URGENTLY?

PLEASE GUIDE AND HELP FOR THIS.

WE FOUND THAT CHANGING SERVER NAME TO IPADDRESSSIN QMC can help but doing so we get the message that ""CLUSTE MODE IS ADDEDD.PLEASE ENTER CONTROL NUMBER"".

WE DONT HAVE ANY CLUSTER NODE.

4 Replies

Re: Qlikview Server services shows ruuning but getting NO SERVER message from access point

You should raise a support case for this through Qlik support as the fastest way to resolve this issue.

Customer Support

vvvvvvizard
Contributor III

Re: Qlikview Server services shows ruuning but getting NO SERVER message from access point

Migrate to a new server and new storage device

jonas_rezende
Valued Contributor

Re: Qlikview Server services shows ruuning but getting NO SERVER message from access point

Hi, Avinash Jain.

Which service name is with status "Disconnected"?

Verify Status->Services in QMC.

Regards,

Jonas Melo.

Re: Qlikview Server services shows ruuning but getting NO SERVER message from access point

On this server, open Task Manager and check the cpu usage of the QVS.exe process. Is it moving towards 100%?

Do you have server objects enabled in QMC?