Qlik Community

Third-Party Qlik Jobs

Area for people to learn more about current Qlik related job postings.

Highlighted
Not applicable

Werken als BI Consultant Qlikview in Brabant/Limburg?

Organisatie

Voor Abacus zijn wij op zoek naar een BI Consultant Qlikview. Sinds 1993 levert, implementeert en ondersteunt Abacus software en hardware aan retail, groothandel en distributie. Vanuit deze specialisatie biedt Abacus haar klanten oplossingen op het gebied van winkelautomatisering, business intelligence en master data management. De aanpak van Abacus is professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk.
Abacus is tevens onderdeel van BZTRS Agency samenwerkingsverband en houdt tevens kantoor in Eindhoven.

Functie

Als BI Consultant Qlikview implementeer je business intelligence oplossingen bij klanten, gebaseerd op Qlikview/ QlikSense en verschillende, door Abacus ontwikkelde, templates. Je bent regelmatig betrokken bij pre-sales activiteiten, waarbij je samen met de verkoopafdeling de behoefte van de klant vertaald naar toegankelijke en gebruiksvriendelijke bestaande of nieuwe applicaties in Qlik. Na opdracht ga je zelfstandig en als projectverantwoordelijke met de klantvraag aan de slag. Je bent in staat om zelfstandig de potentieel grote diversiteit aan databronnen van de klant effectief te ontsluiten. Op die manier stel je de klant in staat om waardevolle analyses op zijn bedrijfsgegevens toe te passen. Het bewaken van de voortgang, rapporteren aan belanghebbenden, het overdragen van afgeronde onderdelen middels instructie/documentatie en het verzorgen van nazorg aan klanten zijn hierbij belangrijke onderdelen. Voor veel bedrijven ben jij de schakel tussen de technische IT-afdeling en de business kant.

Functie-eisen

Als BI Consultant Qlikview beschik je over de volgende eisen:

  • HBO/WO werk-en denkniveau,
  • Een Qlikview-developer certificaat is een pré, maar ervaring met Qlikview is een must,
  • Ervaring met SQL en/of andere script talen,
  • Actief mee kunnen denken met de klant en investeren in lange termijn relaties,
  • Goede communicatieve vaardigheden,
  • Een integere en pro-actieve houding,
  • Je profileert jezelf als een volwaardig gesprekspartner op diverse niveaus,
  • Analytisch vaardig,
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten,
  • Woonachtig in de regio Eindhoven – Venlo – Weert.

Aanbod

Abacus biedt een uitdagende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Belangrijker nog is dat Abacus in jouw kennis en vaardigheden blijft investeren. Zo beschik je niet alleen nu, maar ook in de toekomst over de juiste competenties om succesvol te zijn en blijven. Het betreft een fulltime functie van 40 uur. Je werkt vanuit de kantoren in Weert en/of Eindhoven. Ten slotte zal je actief zijn in een omgeving met een informele sfeer en waardering voor initiatieven.

Solliciteren

Wilt u solliciteren? Stuur dan een mail met CV en motivatie naar Afacan Uksul: a.usksul@qbirds.nl of bel voor meer informatie naar: +31 (0)6 46 58 80 30.