7 Replies Latest reply: Jul 6, 2015 10:54 AM by Dan Martins RSS

    Invisible pieces in pie chart

    Dan Martins

      Hello everyone,

       

      Something strange is happening to pie charts in a client. It works normally on qlikview desktop, even on webview, as shown in the image below:

       

      pie chart ok.png

       

      nevertheless, only some pieces of the pie is shown when it is opened through the access point:

       

      pie chart faulty.png

       

      does anyone have any idea how to get this fixed?

      I've tried different browsers but get the same result.

       

      Thanks in advance!

       

      Dan Martins

        • Re: Invisible pieces in pie chart
          Stefan Wühl

          Interesting, haven't seen this before myself.

           

          But I am also rarely using this style, does this happen also with different styles?

           

          Which version of QV are you running?

           

          edit: Just out of curiosity, what happens if you scroll the legend down or enlarge the y-size of the chart?

          I've noticed that it shows only the slices that are shown in the legend.

            • Re: Invisible pieces in pie chart
              Dan Martins

              Hi swuehl,

               

              I am using QV Server version 11.20.12018.0, QV desktop version 11.20.12451.0 SR7 x64.

               

              I had the same curiosity and scrolled down the legend, but nothing changed:

               

              pie chart faulty scroll down.png

               

              I increased the size of the chart, so it shows more entities without the need of scrolling down - nothing changes:

               

              pie chart faulty enlarged.png

               

              Then I changed the style, and it gets even stranger:

              (different style from webview):

               

              pie chart different style ok.png

               

              (different style from browser):

               

              pie chart different style faulty.png

               

              (different style #2):

               

              pie chart different style 2 faulty.png

               

              using common style and using standard fixed colors (webview):

               

              pie chart different style 2 ok std colors.png

               

              using common style and using standard fixed colors (browser):


              pie chart different style 2 faulty std colors.png

               

              I am applying a limit of 15 entities, not 4:

               

              dimension limits.png

               

              Any ideas?

            • Re: Invisible pieces in pie chart
              Andrew Whitfield

              Hi Dan,

               

              any chance that you could upload the qvw in question? Also, which client are you using?

               

              Andy

                • Re: Invisible pieces in pie chart
                  Dan Martins

                  Hi Andy,

                   

                  Here is a more detailed info on the client:


                   

                  QVS@srvqlikview at qvp://srvqlikview/
                  Server System Info
                  Operating SystemWindows Server 2008 R2 Standard (64 bit edition)
                  Operating System Version6.1.7600
                  Wow64 modeNot using Wow64
                  QlikTech ProductQlikViewServer 64-bit Edition (x64)
                  Product Version11.20.12018.0
                  Server License Key-----------------------------
                  CPU Targetx64
                  Country55 Brasil Brazil
                  Language0416 Português (Brasil) Portuguese
                  Server CollaborationEnabled
                  Number of CPUs4
                  CPU 0 Intel(R) Xeon(R) CPU E5640 @ 2.67GHz 2666MHz
                  CPU 1 Intel(R) Xeon(R) CPU E5640 @ 2.67GHz 2666MHz
                  CPU 2 Intel(R) Xeon(R) CPU E5640 @ 2.67GHz 2666MHz
                  CPU 3 Intel(R) Xeon(R) CPU E5640 @ 2.67GHz 2666MHz
                  Physical RAM(MB)15567
                  VMCommitted(MB)1743
                  VMAllocated(MB)2105
                  VMFree(MB)11812
                  VMLargestFreeBlock(MB)11812
                  Local Time2015-06-26 15:00
                  GMT Time

                  2015-06-26 19:00


                  I am developing with QV desktop version 11.20.12451.0 SR7 x64, and I've tried the browsers Internet Explorer 8.0.7600 and Firefox 38.0.5 to no good.


                  I am attaching a reduced and scrambled version of the qvw, in which the problem persists.


                  If you need any more information just let me know and I'll be glad to provide them.


                  Cheers,


                  Dan