1 Reply Latest reply: Jan 18, 2010 1:26 PM by kalyan arangam RSS

    Load problem in QVP 8.5

      Hello everyone:

      I had a problem with a reload job in qvp 8.5, i explain myself, i have a server with Windows 2003 server x64, and QVP 8.5, i have severals reload jobs but in some of them i have the status finished with errors, when i read the log i have the next error

       

      114574611456126/16/2009 04:30:15.4551187Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114574711456126/16/2009 04:30:15.5644937Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114574811456126/16/2009 04:30:15.6738687Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114574911456126/16/2009 04:30:15.7832437Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114575011456126/16/2009 04:30:15.8926187Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114575111456126/16/2009 04:30:16.0019937Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114575211456126/16/2009 04:30:16.1113687Warning: The task "Tarea ABF" did not start async within a timely fashon. It might be hung, trying to abort!:


      And it doesn't start. In others I have this

       

      114699411468576/16/2009 09:28:00.8926187Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114699511468576/16/2009 09:28:01.0019937Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114699611468576/16/2009 09:28:01.1113687Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114699711468576/16/2009 09:28:01.2207437Waiting for task to be started: NotExecuted:
      114699811468576/16/2009 09:28:01.3301187Warning: The task "Tarea Ventas" did not start async within a timely fashon. It might be hung, trying to abort!:
      114700411468576/16/2009 09:28:05.2207437Starting task "Tarea Ventas" (3bb11ba8-c6de-4da8-abf4-ab1780b0af70):
      114700511468576/16/2009 09:28:05.2207437Error: The task "Tarea Ventas" failed. Cause=Internal error:


      I don't know what to do, i try to restart the service and it work in the beggining but after a few days the error happends again. I also try reinstaling the SO but after a few days later the error is back.

      If someone can help me please.

      Best Regards

      Enrique