1 Reply Latest reply: Jul 4, 2016 12:52 PM by Santiago Respane RSS

    Issue in Data after closing & reopening the application with Section Access

    Balaji Ramakrishnan Venkatasubramanian

      Hi

       

      I have created an application with section access and linked it with the below script.

       

      Section Access;

      LOAD ACCESS,

           NTNAME,

           NAME,

           Upper(BU) as BUSINESS,

           Upper(REGION) as REGION,

           Upper(AREA) as AREA

      FROM $(vCONFIG)Section Access.xlsx

      (ooxml, embedded labels, table is [Section Access]);

       

       

      Section Application;

      BUSINESS:

      LOAD BusinessUnit,

           RegionDesc,

           AMHQCode,

           Upper(BusinessUnit) AS BUSINESS,

           Upper(RegionDesc) as REGION,

           Upper(AMHQCode) as AREA

      Resident

      Dim_BusinessArea;

       

      Enclosed is the Excel which I am using for the section access.

       

      Issue: When I first reload the file with the section access, I am getting the correct values in the charts (I have enclosed the screenshot - correct.png).  But when I close the application and try opening it, I am getting a different value altogether (incorrect.png).  In the section access excel, I have included all the BU, REGION  and AREA with a dummy user so that I dont leave out any of the value. 

      This is not happening when I remove section access from the application.

      Can anyone tell me whats wrong in this?

      Cheers!

      Balaji