0 Replies Latest reply: Sep 15, 2017 11:35 AM by Andrew Whitfield RSS

    Issue Connecting to SalesForce

    Andrew Whitfield

      Hi Folks,

       

      We are attempting to connect to Sales Force using the 14.01 Connector and June 2017 Sr 2 and QV 12.1 Sr8.

       

      We can't get a working connection of the corporate network...

       

      so created a qvw which does connect and reload @ home

      loaded it at work and get the following log out when attempting to reload on the corp network:

       

      2017-09-15 16:23:41      The request failed with the error message:

      2017-09-15 16:23:41      --

      2017-09-15 16:23:41      <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2 Final//EN">

      2017-09-15 16:23:41      <html>

      2017-09-15 16:23:41        <head>

      2017-09-15 16:23:41          <link rel="stylesheet" href="https://www.mailcontrol.com/css/proxy.css" type="text/css">

      2017-09-15 16:23:41          <link rel="shortcut icon" href="https://www.mailcontrol.com/images/wd_accessdenied.ico" type="image/x-icon">

      2017-09-15 16:23:41          <title>Access forbidden</title>

      2017-09-15 16:23:41        </head>

      2017-09-15 16:23:41        <body>

      2017-09-15 16:23:41          <div style="text-align:center">

      2017-09-15 16:23:41          <p>You have browsed from an unrecognized IP address. The proxy therefore denied access to this site or page:<br/><a href='http://login.salesforce.com/services/Soap/u/35.0'>http://login.salesforce.com/services/Soap/u/35.0</a></p>

      2017-09-15 16:23:41          <hr/>

      2017-09-15 16:23:41        </body>

      2017-09-15 16:23:41      </html>

      2017-09-15 16:23:41      --.

      2017-09-15 16:24:09      Execution finished.

       

      Any ideas etc.

       

      Thanks in advance.

       

      Andy