12 Replies Latest reply: Dec 19, 2017 10:21 PM by Reynaldson Aceberos RSS

    Why it does not aggr(rangesum) after i filter

    Reynaldson Aceberos

      Edit1: I already upload the qvf file... for reference thanks..


      Edit2: I update my formula



      from: "((Aggr(RangeSum(Above(Sum({<GL2= {11}>} GLTOTAL), 0, RowNo())), BRANCHNAME, [DOCDATE.autoCalendar.Month]))  ) - ((Aggr(RangeSum(Above(Sum({<GL2= {21}>} GLTOTAL), 0, RowNo())), BRANCHNAME, [DOCDATE.autoCalendar.Month])) *-1 )"


      into:


      from: "((Aggr(RangeSum(Above(Sum({<GL2= {11},[DOCDATE.autoCalendar.Month]=>} GLTOTAL), 0, RowNo())), BRANCHNAME, [DOCDATE.autoCalendar.Month]))  ) - ((Aggr(RangeSum(Above(Sum({<GL2= {21},[DOCDATE.autoCalendar.Month]=>} GLTOTAL), 0, RowNo())), BRANCHNAME, [DOCDATE.autoCalendar.Month])) *-1 )"



       

      Hi good day every one i just created a financial KPI last week with the help of some people here in our community and it was good... but after i check every details of it i notice that there is something went wrong after i filter...

       

      Working Error.jpg

       

      the 1st chart is perfect the figure shows exactly what i want..

      but after i filter a month everything went wrong...

       

      ohh by the way this is my formula

       

      "((Aggr(RangeSum(Above(Sum({<GL2= {11}>} GLTOTAL), 0, RowNo())), BRANCHNAME, [DOCDATE.autoCalendar.Month]))  ) - ((Aggr(RangeSum(Above(Sum({<GL2= {21}>} GLTOTAL), 0, RowNo())), BRANCHNAME, [DOCDATE.autoCalendar.Month])) *-1 )"

       

      Working Error part 2.jpg

       

      can some one have any idea why it happens?

       

       

       

       

      thanks

       

      Message was edited by: Reynaldson Aceberos QVF file is added