8 Replies Latest reply: Mar 1, 2018 2:23 PM by Paulo Hernández González RSS

    Error executing the command gulp

    Paulo Hernández González

      Hello,

      I'm new to bots, but I've followed the tutorial available to create a QlikBotNode. When I finish all the steps and execute the gulp command, I get the error:

      Error

      [12:40:05] Finished 'default' after 57 μs

      error: uncaughtException: 401: Bot Token is required date=Tue Feb 27 2018 12:40:05 GMT-0300 (Hora verano Sudamérica Pacífico), pid=6492, uid=null, gid=null, cwd=C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode, execPath=C:\Program Files\nodejs\node.exe, version=v8.9.4, argv=[C:\Program Files\nodejs\node.exe, C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\app\server\server.js], rss=39059456, heapTotal=20291584, heapUsed=11846184, external=144815, loadavg=[0, 0, 0], uptime=2156676.4665317, trace=[column=13, file=C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\core\network\client.js, function=Telegram.callApi, line=206, method=callApi, native=false, column=17, file=C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\telegram.js, function=Telegram.getUpdates, line=28, method=getUpdates, native=false, column=19, file=C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\telegraf.js, function=Telegraf.fetchUpdates, line=130, method=fetchUpdates, native=false, column=12, file=C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\telegraf.js, function=Telegraf.startPolling, line=74, method=startPolling, native=false, column=5, file=C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\app\server\routes\api\sense-bot\telegram.js, function=null, line=380, method=null, native=false, column=30, file=module.js, function=Module._compile, line=643, method=_compile, native=false, column=10, file=module.js, function=Module._extensions..js, line=654, method=.js, native=false, column=32, file=module.js, function=Module.load, line=556, method=load, native=false, column=12, file=module.js, function=tryModuleLoad, line=499, method=null, native=false, column=3, file=module.js, function=Module._load, line=491, method=_load, native=false], stack=[Error: 401: Bot Token is required,    at Telegram.callApi (C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\core\network\client.js:206:13),    at Telegram.getUpdates (C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\telegram.js:28:17),    at Telegraf.fetchUpdates (C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\telegraf.js:130:19),    at Telegraf.startPolling (C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\node_modules\telegraf\telegraf.js:74:12),    at Object.<anonymous> (C:\Users\phernandez\Documents\QlikBotNode\app\server\routes\api\sense-bot\telegram.js:380:5),    at Module._compile (module.js:643:30),    at Object.Module._extensions..js (module.js:654:10),    at Module.load (module.js:556:32),    at tryModuleLoad (module.js:499:12),    at Function.Module._load (module.js:491:3)]

       

      I would like to know what I have lacked, or what mistake I have committed. Waiting for an answer or help, Thank you very much!