7 Replies Latest reply: Apr 8, 2015 8:43 AM by SATHIS KUMAR JAYAGOPAL RSS

    Blank QVD errors

    Brandon Apperson

      Recently I have run into a problem where some of my qvd files will appear to be empty. That is, they still have the same file size they had when they were created, however, the content in them will not load into QlikView.  They are accessible when first created, but then within a week, will not load the data stored.  The other interesting part is that if you attempt to reload these qvd's, no error message will pop up, but instead you will get the alert saying execution of script failed, reload old data?  When you attempt to load the qvd into qlikview it will also take slightly longer than usual to come up and then is a completely empty preview specified as a QVD.

       

      Has anyone else run into this issue?  Maybe some part of the file is being corrupted? 

       

      Thanks in advance!

       

       

       

      Running QlikView 10 SR3 64 bit server edition.

       

      Attached is a screen shot of the blank preview when trying to load one of the qvds.

        • Blank QVD errors
          Miguel Angel Baeyens de Arce

          Hi,

           

          It never happened to me before, nut it sounds to a corrupted/locked file. I had a similar issue with an antivirus software that locked the file, although it could be opened and the result was missing or corrupted files.

           

          Try loading using the Debug instead of the normal script execution. You can do that in the script editor window.

           

          Hope that helps.

           

          Miguel Angel Baeyens

          BI Consultant

          Comex Grupo Ibérica

          • Re: Blank QVD errors

            HI Every One,

             

            I have the same issue when I Load a qvd file which was running fine for more than an year , is now showing a blank data in the preview mode  when I load it.( the same screen shot as attached in this discussion.). Is the file Corrupted....?

            If So Kindly share me the reasons for that so that I can manage that this would never happen again.

             

            All Qlik experts I badly need your suggestions to sort out this problem.

             

            Thanks In Advance.