6 Replies Latest reply: Feb 15, 2013 12:03 AM by dhiraj kumar RSS

    Document fails to publish to Access Point

      We have a Qlikview application which sometimes fails to distribute to Access Point.

       

      Other times, it does publish, but the distribution service continues to run in the background often for 2 hours after the document has been published.

       

      However, if the application is reloaded manually, there are no issues.

       

      Has anyone come across this before?

       

      It is only affecting one document on the server.

       

      We are on QV10 SR4.

       

      Thanks

       

      Rachael

        • Re: Document fails to publish to Access Point
          Nate Hallquist

          Have you checked the QV Task History for that task or the Log files, to see if there is any information there, like the file is in use, or access denied?

           

          That is where I start.

            • Re: Document fails to publish to Access Point
              chandra sarva

              any more updates on this we are having task keep failing and not distributing the document to access point. Log says not able to distribute the document in any node of cluster node count 7. as we have 7 servers in that cluseter. when looked at event logs saying could not connect to qv server. we checked all connection and services and everything is running fine. as a workaround we had restarted the QVS services in order for the task to run.

               

              Any fix? we are using 11 SR BUILD 11414 and upgrading to 440

              • Re: Document fails to publish to Access Point
                chandra sarva

                any more updates on this we are having task keep failing and not distributing the document to access point. Log says not able to distribute the document in any node of cluster node count 7. as we have 7 servers in that cluseter. when looked at event logs saying could not connect to qv server. we checked all connection and services and everything is running fine. as a workaround we had restarted the QVS services in order for the task to run.

                 

                Any fix? we are using 11 SR BUILD 11414 and upgrading to 440

              • Re: Document fails to publish to Access Point
                Bastien Rogowski

                Hi,

                 

                I had a similar issue once and it was due to the fact that the Windows tasks were created and executed by Windows user accounts that were not in the Qlikview administrators group.

                 

                Make sure that these tasks are owned and launched by a Qlikview administrator.

                Somebody could have also created a local task...

                 

                Do you actually use Windows task manager or the QV reload engine?

                • Re: Document fails to publish to Access Point
                  dhiraj kumar

                  The distribution might fail some time , if the report is hanged in accesspoint. So when ever you face this kind of issue restart the qlikview server services of that server in which the report was opened and then try to distribute the report after some time (say after 5 min).