3 Replies Latest reply: Aug 6, 2012 3:17 AM by Heiko Seber RSS

    Increase in Load Failures

    Darrell Butler

      Hi, I'm currently experiencing a larger number of reload failures in scripts that have previously run ok. The main failure reason is

       

      Error
      Exception=System.NullReferenceException: Object reference not set to an
      instance of an object. at Wrappers.QVSWrapper.GetPhysicalPath(String
      documentName) at QDSMain.DistributeTask.InternalExecute(ILogBucket i_LogBucket,
      TaskResult currentTaskResult) at
      QDSMain.AbstractTask.InternalExecute2(ILogBucket i_LogBucket, TaskResult
      currentTaskResult)

       

      Does anybody have any experience with this type of error and what issues may explain an increase in load failures.

       

      Regards

       

      Darrell

        • Re: Increase in Load Failures
          Bill Britt

          What version of QV are you running and can you give more detail on your system setup?

           

          Bill

            • Re: Increase in Load Failures
              Darrell Butler

              Thanks for your interest Bill, it seems a simple restart of the distribution service has cured the problem no failures for over 24 hours now.

               

              I had to restart the web server the other day and problems seem to have stemed from this - any ideas why this would be the case.

               

              Thanks

               

              Darrell

                • Re: Increase in Load Failures
                  Heiko Seber

                  We have similar problems till we upgrade from v10_SR3 to v11_SR1.

                  There were no problems with version 10, all tasks running without problems.

                  Now we have high CPU load, no server messages in the access point, suddenly faulty reloads.

                  After a restart the whole system, everything is ok.

                  Through our analyses you can see, that the "Handles" of the process "QVS.EXE" is increasing from day to day.

                  We think that this caused the high cpu load, the slow response, and the suddenly reload errors - till the server stops responding.

                  I checked all the configuration files and log files, but there is no bad configuration.

                  We came from V9 to V10 to V11.

                  I wish i could go back to version V10_SR5.

                  My hope is that with V11_SR2 many Problems will be fixed...QVS_Handles.jpg