1 Reply Latest reply: Mar 19, 2013 9:17 AM by Alexandre Lourenço RSS

    InputField error in QV10

    Alexandre Lourenço

      Sorry, I'm new in this Community and I'm facing problems working with InputField in QV10. I read a similar post here but it didn't work for me.

       

      I put InputField before and then in the end of the Script and It didn't work.

       

      I have no problems by Reload but I can't put any value at my "InputField Field".

       

      May you help me?

       

      I've tried it in two ways.

      The first one, I can't put any value in InputField

      The second, If I put any value, it give an error like the image. What I should to do?

       

      1 -

      Priorização:

      LOAD //Module as %Module,

           //Status as %Status,

           //[by Dept.],

           //[Reported by user],

           Number,

           //Subject,

           //Motivation,

           //[Prioridade Anterior],

           //[Current Responsible],

           Anterior,

           0 as Prioridade,

           RowNo()

        

      FROM

      [lalalalalalalalalala\Atualização.xlsx]

      (ooxml, embedded labels, table is Sheet1);

       

       

      INPUTFIELD Prioridade;

       

      2 -

       

      INPUTFIELD Prioridade;

       

      Priorização:

      LOAD //Module as %Module,

           //Status as %Status,

           //[by Dept.],

           //[Reported by user],

           Number,

           //Subject,

           //Motivation,

           //[Prioridade Anterior],

           //[Current Responsible],

           Anterior,

           0 as Prioridade,

           RowNo()

        

      FROM

      [lalalalalalalalalalalalalala\Atualização.xlsx]

      (ooxml, embedded labels, table is Sheet1);

       

       

       

      Error.png