1 Reply Latest reply: Jun 17, 2013 6:35 PM by jamesh01 RSS

    Dashboard works using IP address not FQDN (proxy)

      Hi guys,

       

      Hoping I can use the QlikView community knowledge to solve my problem!

       

      Our dashboard works on Firefox, Chrome and Internet Explorer, but when using our corporate proxy in Internet Explorer it almosts completely stops (it takes minutes to load the home page). It is only a small dashboard and performance is fine in all situations when we don't use IE through our proxy. Also, the performance is fine when we don't use the FQDN and just use the IP address in IE.

       

      I thought it might have something to do with the link machine name so I have the link machine name set to our domain with no luck:

        <AddCluster>

          <Name>QVS@MACHINE_NAME</Name>

          <LoadBalancing>CpuUsage</LoadBalancing>

          <AlwaysTunnel>False</AlwaysTunnel>

          <AddQvs>

            <Machine>MACHINE_NAME</Machine>

            <Port>4747</Port>

            <LinkMachineName>DNS_NAME</LinkMachineName>

            <Weight>1</Weight>

            <Username />

            <Password>Encrypted=DxdCGMWfOwU=</Password>

          </AddQvs>

        </AddCluster>

       

      The following configuration:

      • QlikView Server 11.2
      • IIS 7
      • Windows Server 2008 R2
      • Internet Explorer 7, 8, 9
      • Windows Authentication

       

      Any help would be great as it's causing me a headache!!!

       

      Thanks