Skip to main content

New to Qlik Sense

If you’re new to Qlik Sense, start with this Discussion Board and get up-to-speed quickly.

Announcements
QlikWorld 2023, a live, in-person thrill ride. Save $400 before Dec 31st: REGISTER NOW!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
abhaysingh
Specialist II
Specialist II

FAILED TO LOAD CONNECTION ISSUE AT QS HUB

Hi Guys,

I am facing one issue after opening qliksense hub apps.

pls have a look to below image. and help me to identif the issue.

DEFAULT ERROR AT HUB.png

Regards

Abhay

1 Solution

Accepted Solutions
jaisoni_trp
Creator II
Creator II

Hi Abhay,

Go to "C:\Program Files\Common Files\Qlik\Custom Data". You will see folders like QvDataMarketConnector, QvOdbcConnectorPackage, QvRestConnector and QvSalesforceConnector. Inside each folder there would be a config file. Ex: C:\Program Files\Common Files\Qlik\Custom Data\QvRestConnector\QvRestConnector.exe.config.

Edit config file and add below code just before closing </configuration> tag.

"

<runtime>

    <generatePublisherEvidence enabled="false"/>

</runtime>

"

Save file and do the same on Central and all RIM nodes. Make sure to stop services before making any changes.

Thanks,

Jai

View solution in original post

37 Replies
abhaysingh
Specialist II
Specialist II
Author

abhaysingh
Specialist II
Specialist II
Author

Ralf-Narfeldt
Employee
Employee

What kind of data sources do you have? Have you checked that the data connections you reference in the app are working?

Karahs
Partner - Creator
Partner - Creator

Hello everyone,

          Facing the same problem Failed to load connection.

Data connection are working properly.

Thanks

abhaysingh
Specialist II
Specialist II
Author

Hi,

I am fetching data from SAP through qlikview using sap connector.

and using stage1 qvds in qliksense through making folder connections...

seems any other issue or BUG.

Regards

Abhay

abhaysingh
Specialist II
Specialist II
Author

pls suggest..

Levi_Turner
Employee
Employee

Does the server have internet access?

Ricardo_Gerhard
Employee
Employee

Hi Abhay,

   Try open a application without data and create a new application to do tests.

   This is not a commom situation on QS.

Regards.

Ricardo Gerhard
OEM Solution Architect
LATAM
abhaysingh
Specialist II
Specialist II
Author

Hi Levi,

Yes server has access and i m able to do work on hub.. able to access qmc, reloads etc every thing working but when i m in editing mode its give me this error.