Qlik Community

Ask a Question

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
Support Cases coming to Qlik Community Oct. 4! Start chats, open cases, explore resources: READ DETAILS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

Google Map

Hi All,

Developed google map application in QlikView 9. Working fine in Qlikview9 But its not working in Qlikview 10.

Any idea

1 Solution

Accepted Solutions
llauses243
Creator III
Creator III

Hi Sri,

Only changing "Plot Area Only" funct V10, pls see image

Good luck, Luis

View solution in original post

10 Replies
Miguel_Angel_Baeyens

Hello,

If you used the Google Maps API example from the Share QlikViews, the text object that builds and shows the url has a show condition. Remove it (or change it) and you will be able to see the map again.

Hope that helps.

Not applicable
Author

Hi Miguel,

Thanks for ur quick reply. And sorry i cant get ur words.

Please find the attached application. reply the same

Thanks again

Miguel_Angel_Baeyens

Hi,

There are several things you need to change. First of all, the code to call the api:

='http://maps.google.com/staticmap?center='&var_mid_lat // no need to format here&','&var_mid_long // no need to format here&'&zoom=$(var_zoom)'&'&size='&map_size_x&'x'&map_size_y&'&key='&gmap_key&'.jpg' // image ends in jpg&'&maptype='&var_maptype


And set Transparency of chart to 0% instead of 100%, otherwise it will work, but it won't be shown!

Hope that helps.

Not applicable
Author

And set Transparency of chart to 0% instead of 100%, otherwise it will work, but it won't be shown!

Hope that helps.

That helped me, map now showing

llauses243
Creator III
Creator III

Hi Sri,

Only changing "Plot Area Only" funct V10, pls see image

Good luck, Luis

View solution in original post

Not applicable
Author

Hi Luis Laura

Thanks alot yar Its working

Regards,

Sri

Not applicable
Author

Hi Luis Laura,

Now its working fine in QV10. But its not working in QV11 Beta Version.

Let know whats wrong in it.

Thanks in advance.

Regards,

Sri

Miguel_Angel_Baeyens

Hi Sri,

Please do post that in the Beta Community, so the QlikTech people around can take a look at that.

Regards.

Miguel Angel Baeyens

BI Consultant

Comex Grupo Ibérica

Not applicable
Author

Yes

Thanks

Miguel