Qlik Community

Ask a Question

QlikView Administration

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Announcements
Our next Qlik Insider session will cover new key capabilities. Join us August 11th REGISTER TODAY
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

Jobs not triggering

Hi,

I have a job which is set to run at 9am which is not triggering for some reason and when it finishes running it completes but the job looks like it is still running on QMC any ideas?

Thanks

Felim

1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable
Author

This was related to a bug in the specific release and is now a closed issue

View solution in original post

9 Replies
jsn
Master
Master

If it's not triggering, how can it still be running? I'm confused.

Try looking at the task log and see what it says. You might also want to activate the document log to see what's happening in the script run.

chris_johnson
Creator III
Creator III

Hi,

Have a look at this discussion, it may help (equally it may not!):

http://community.qlik.com/message/227481#227481

If it's the same thing a few of us have experienced then it's something that's been talked about quite recently and a bug ticket has been raised with QlikView I believe.

Hope that helps,

Chris

Not applicable
Author

The event is not triggering and If i manually trigger then it shows as always running log : -

Server StartedTimestampSeverityIDEventIDSeverityMessage
2012-07-03 10:15:392012-07-03 10:17:561300ErrorPGO: Failed to open D:\Qlikview\CalData.pgo. Error: 3. Time: 0 ms
2012-07-03 10:15:392012-07-03 10:49:324100NoticeLicense: License leased to user xxxx
2012-07-03 10:15:392012-07-03 11:03:094100NoticeLicense: License leased to user xxxx
2012-07-03 10:15:392012-07-03 11:08:034100NoticeLicense: License leased to user xxxx
2012-07-03 10:15:392012-07-03 11:15:194100NoticeLicense: License leased to user xxxx
2012-07-03 10:15:392012-07-03 11:18:244100NoticeLicense: License leased to user xxxx
2012-07-03 10:15:392012-07-03 11:20:074100NoticeLicense: License leased to user xxxx
2012-07-03 10:15:392012-07-03 12:34:311300ErrorFolder Browse: GetFolderNodes::NetServerEnum unknown error
2012-07-03 10:15:392012-07-03 12:34:431300ErrorFolder Browse: GetFolderNodes::NetServerEnum unknown error
2012-07-03 10:15:392012-07-03 15:13:124100NoticeLicense: License leased to user xxxx
chris_johnson
Creator III
Creator III

Yep, sounds like the same thing discussed in the post I linked to. I tried restarting all of my QlikView services on the server and that seemed to help. Someone else tried a complete re-install and had good results from it. Not sure there's a definite fix for it though.

Chris

Not applicable
Author

The endless running has stopped now, lets hope the next scheduled job works.

gershova
Partner
Partner

I have similar issues with my task,  in ver 11. I even delete from  my apps from the directory, but on the page Status I see that my task is still running.

I tried to restart Services, but there is no effect.

I don't think that reinstall is a best solution.

Thanks all in advance,

gershova
Partner
Partner

I restarted  all QV services and after all restarted Distribution Service again. And all my triggered tasks looks OK, more over according to the  Status page all my tasks were complited.

Bill_Britt
Support
Support

What version are you running?

Bill

Bill - Designated Support Engineer at Qlik
To help users find verified answers, please don't forget to use the "Accept as Solution" button on any posts that helped you resolve your problem or question.
Not applicable
Author

This was related to a bug in the specific release and is now a closed issue

View solution in original post