Qlik Community

Ask a Question

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
On Demand Webinar: See Why Thousands of QlikView Users Have Switched to Qlik Sense. REGISTER
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
manojkuppuraj
Contributor
Contributor

IE plugin mode does not work

When I try to open the application in IE plugin mode it shows the following error.

qvp://SERVER/Document.qvw?iis_authenticate=1EF4DA6F0F9508703EE6502671608561467D58&tunneler

=http%3A//ADRESSLINK/scripts/QVSTunnel.dll%3Fhost%3Dlocalhost could not be opened. have gone through couple of discussions about this and deleted TicketData.pgo files and restarted QVS service but din't help. we are connecting to port 4750, 80 for web server.

1 Solution

Accepted Solutions
Chip_Matejowsky
Support
Support

Hello Manoj,

Can you open the QVW successfully using the AJAX client? Can other users successfully open the QVW using IE Plugin on other computers? If so, then most likely issue is that port 4747 isn't open on your computer and can't communicate with the QlikView Server. IE Plugin uses the QVP protocol and traffic is over port 4747. AJAX communicates with the QlikView WebServer using http:/https: over port 80/443.

Hope this helps

-Chip

Sr. Technical Support Engineer with Qlik Support

View solution in original post

4 Replies
manojkuppuraj
Contributor
Contributor

Qlikview version 11.20 SR12. windows 2008

MK9885
Master II
Master II

Chip_Matejowsky
Support
Support

Hello Manoj,

Can you open the QVW successfully using the AJAX client? Can other users successfully open the QVW using IE Plugin on other computers? If so, then most likely issue is that port 4747 isn't open on your computer and can't communicate with the QlikView Server. IE Plugin uses the QVP protocol and traffic is over port 4747. AJAX communicates with the QlikView WebServer using http:/https: over port 80/443.

Hope this helps

-Chip

Sr. Technical Support Engineer with Qlik Support

View solution in original post

pat_agen
Specialist
Specialist

hi Manoj,

are you still having this issue? Are you using a clustered qvs setup?