Qlik Community

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
Customer & Partners, DEC. 9, 11 AM ET: Qlik Product & Strategy Roadmap Session: Data Analytics REGISTER NOW
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

Images in pivot table disappear on dashboard at access point

Hi experts,

I have a problem to display images (inside pivot chart as shown in attachement) on access point.

It is working fine when I develop the dashboard at my local PC.

After deployment to QV server, all images in the pivot chart are disappeared.

Anyone knows how to solve this?

Thanks and best regards,

csy

1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable
Author

Hi,

I think pivot table is not working in my case. So I used table box instead and is working fine now.

View solution in original post

2 Replies
Not applicable
Author

Hi,

I had the same problem once and had to replace mys images by gauge to solve it.

But of course in your case i guess you only want to use images.

Maybe it's due to te way you're accessing your app via the web browser , are you doing it with the IE - Plugin or the AJAX client?

For me, the IE Plugin version tries to find external document on the client side (for example when you trigger a "launch application" action) whereas the AJAX version looks for the extrenal document on the server side.

Maybe it's the same thing for images.

Not applicable
Author

Hi,

I think pivot table is not working in my case. So I used table box instead and is working fine now.

View solution in original post