Skip to main content
Announcements
Live today at 11 AM ET. Get your questions about Qlik Connect answered, or just listen in. SIGN UP NOW
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
bhelms
Creator
Creator

Web Page Viewer Problem

We are trying to implement the Web Page Viewer into one of our applications and are having trouble with it. It seems to work fine on our desktops and on the server locally, but when we publish it to the AccessPoint it no longer works. The object doesn't even show up. If I try to re-create it on the AccessPoint, the object shows, but nothing shows inside it? Anyone seen this problem before? I've tried both the Web Page Viewer and Web Page Viewer 2 extensions, they both do the same.

8 Replies
tlorimier
Partner - Contributor III
Partner - Contributor III

I presume you are using an extension.

Did you install the extension inside the webserver ? On server the extension must be install in the following directory : QlikViewServer\Extensions\Objects\"your extension".

This path can be modify in the QMC.

Hope this help.

Not applicable

Hello Brian, I have exactly the same problem.

I developed a model with a SVG map in it, therefore the QV must be set to WebView format. When I access the model locally (from my computer) it works fine, but, when i upload to the Company's Server (Access Point), to share with all users, the WebView option isn't available, so the map.

Hope that somebody will help us.

tlorimier
Partner - Contributor III
Partner - Contributor III

You don't have to enable WebView on the server because it is in "web" view when you access via the QMC.

Is the extension object is blank ? Or does it seems to do something and crash after ?

Not applicable

It's just blank.

Sorry, but, what is QMC?

When I open via Access Point by Chrome the webview seems to work, but the map doesn't.

When I open via Access Point by QV desktop app the webview and the map doesn't work.

When I open locally by QV desktop app both work.

bhelms
Creator
Creator
Author

I attached a picture in the original post of my issue. The object shows up, but doesn't actually show anything. It doesn't appear to ever attempt to do anything either. I can see the extension is available, but when I try to create one, it does the same thing, the object shows up, but doesn't show anything. Hope that helps.

tlorimier
Partner - Contributor III
Partner - Contributor III

My fault for using the wrong term : QMC means QlikView Management Console, it is your admin panel when you are on the server.

What I wanted to say was "Access point".

So how do you install the extension on your server ? Do you double click on the .qar or you do something different ?

naziralala
Creator
Creator

I would like to know if we can design a web portal using qlikview?

dloman92
Contributor
Contributor

I am about 4 years late on this...but has anyone found a solution to this? I have this exact problem and haven't been able to find a solution online.