[resolved] Error while deploying job on MDM server
Hi,
I am unable to deploy job on MDM server.
I am getting error like :
Error occurred when deploying job. Please check connection setting and deploy again.
And In log file error is:
ENTRY org.talend.platform.logging 4 0 2016-03-11 12:19:02.415
!MESSAGE 2016-03-11 12:19:02,414 ERROR org.talend.mdm.engines.client.ui.wizards.DeployOnMDMExportWizardPage - principal error check username and password
!STACK 0
com.amalto.workbench.utils.XtentisException: principal error check username and password
at com.amalto.workbench.utils.HttpClientUtil.wrapResponse(HttpClientUtil.java:287)
at com.amalto.workbench.utils.HttpClientUtil.getResponseContent(HttpClientUtil.java:377)
at com.amalto.workbench.utils.HttpClientUtil.getTextContent(HttpClientUtil.java:310)
at com.amalto.workbench.utils.HttpClientUtil.uploadFileToAppServer(HttpClientUtil.java:237)
at org.talend.mdm.engines.client.ui.wizards.DeployOnMDMExportWizardPage.deployJobProcess(DeployOnMDMExportWizardPage.java:695)
at org.talend.mdm.engines.client.ui.wizards.DeployOnMDMExportWizardPage.access$5(DeployOnMDMExportWizardPage.java:642)
at org.talend.mdm.engines.client.ui.wizards.DeployOnMDMExportWizardPage$DeployJobProcess.run(DeployOnMDMExportWizardPage.java:474)
at org.eclipse.jface.operation.ModalContext$ModalContextThread.run(ModalContext.java:122)
How to resolve it. I am following tMDMTriggerInput steps from talend forum.
In metadata, I have entered correct username and password. But still I am getting same error.