6 Replies Latest reply: Feb 7, 2018 4:06 AM by Filip Reinholdson RSS

    QlikView and  IIS for SSL configuration

    Vindhya Giri

      Hello,

       

      I have read quite a few posts and blogs but did not get a clear understanding of the solution.

       

      Using QlikView 11.2 SR10

      Using IIS 7 as WebServer

      Attached is the document followed for the implementation.

       

      Steps followed:

      1. SSL certificate created

      2. Followed steps in Chapter 3.1 and 3.2 from the attached doc.

      3. Followed the steps in Chapter 5  from the attached doc.

       

      Results:

      QlikView Management  console and Access Point working as expected without any issues.

       

      Issues:

      1. The updated URL for QlikView Distribution Service in QMC is not opening the corresponding XML file.

      2. The updated URL for QlikView Directory Service Connector in QMC is not opening the corresponding XML file.

      3. The updated URL for QlikView Web Servers in QMC is not opening the corresponding XML file.

      When trying to open the updated URL, getting the following error:


      This page can't be displayed". Turn on TLS 1.0, TLS 1.1, and TLS 1.2 in Advanced settings and try connecting to 'updated URL' again. If this error persists, it is possible that this site uses an unsupported protocol or cipher suite such as RC4 (link for the details), which is not considered secure. Please contact your site administrator.


      When looked into the Internet Properties advanced: Use TLS 1.0, 1.1, 1.2 are tick marked


      The attached document said to check if all the services are connected and running (and in my case all the services are connected and running) but did not mention if any error occurred when trying to open the URL.Was not sure if anyone else came across the same scenario. Looking forward for suggestions to resolve the issue.


      Thanks 


      Regard

      Vindhya