Qlik Community

App Development

Discussion board where members can learn more about Qlik Sense App Development and Usage.

Announcements
Join “Do More With Qlik” with Mike Tarallo to get a first-hand look at the New Authoring Experience, June 29th: REGISTER HERE
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
rbartley
Specialist
Specialist

Default app selection not always transferred to server

Hi everyone,

 

We recently upgraded to Qlik Sense November 2018 and I created an app, made a bookmark and then set this to the default selection for the app ("set selections as app default").  This works fine when I open the app.  When I transferred this to my internal QAP server, this was transferred and works fine, but when I migrated this app to our QAP server hosted on a azure cloud server, the default selections were not transferred.  Has anyone experienced anything similar?

Any help will be greatly appreciated.

 

Richard

Labels (2)
1 Solution

Accepted Solutions
rbartley
Specialist
Specialist
Author

OK, found the problem.  There seemed to have been some sort of glitch when publishing and replacing the existing app.  When I exported a fresh version and published and replaced again, it worked fine.

View solution in original post

3 Replies
rbartley
Specialist
Specialist
Author

When I print the selections out to the console
var objSelections=selState.selections;
console.log('objSelections',objSelections);
I see an array of 2 selections on the internal QAP server and and empty array on our azure cloud server.

rbartley
Specialist
Specialist
Author

Some more information that might help:

In my code, I re-write the URL and also read selections from the URL.  When I post the URL including the selections on the internal QAP server, there are no errors, but when I do the same on the azure cloud server, I get a message in the console:

 

WebSocket connection to 'wss://servername/app/fe877f84-f1ff-40d2-9ed2-ea86b0721122/identity/846900927?reloadUri=https%3A%2F%2Fagridata.ec.europa.eu%2Fextensions%2FDashboardTaxud%2FTaxudWeekly.html%3Fselections%3DSECTOR-BEEF%24Unit-Product%2520Weight' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403

 

Any ideas?

rbartley
Specialist
Specialist
Author

OK, found the problem.  There seemed to have been some sort of glitch when publishing and replacing the existing app.  When I exported a fresh version and published and replaced again, it worked fine.