Qlik Community

App Development

Discussion board where members can learn more about Qlik Sense App Development and Usage.

Announcements
QlikWorld 2022, LIVE in Denver CO., May 16-19, 2022. REGISTER NOW TO RECEIVE EARLY BIRD PRICING
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
124psu
Creator II
Creator II

section access from script not working as expected

Hi All, I've had our section access working perfectly fine on our development environment. Now, when we pushed our app to our production environment, the section access is no longer working. 

I think the issue may stem from our production user IDs as it has multiple parameters. 

----- start script -----

star is *;

SECTION ACCESS;

LOAD * INLINE [

ACCESS,                                              USERID,                                                                               ACCESSID
ADMIN,         DEPT=FINANCE, EMP_ID=145, ROW_NUM=002, NAME=DAVE,                   *,
USER,            DEPT=IT, EMP_ID=186, ROW_NUM=004, NAME=JOHNSON,                       IT,
USER,            DEPT=HR, EMP_ID=125, ROW_NUM=001, NAME=KEVIN,                            HR,
ADMIN,          INTERNAL\SA_SCHEDULER,                                                                                       *,         
];

SECTION APPLICATION;


LOAD * INLINE [

ACCESSID,         DEPT

         A,             ACCOUNTING

         M,             MARKETING

          F,             FINANCE

          HR,            HR

IT, IT

];

----- end of script ----

I am doing an in line for our section access. All values are upper (which was a big issue I was unable to find about). I'm really questioning the way the user names are. As you can see, it has mulitple parameters. I've tried adding single quotes but I still get the same error. I have the admin/scheduler added in my user list as well. 

-----error message -----

Capture.PNG

Labels (2)
0 Replies