Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

lylererger
Contributor II

Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Hi friends!

I've just installed Qlik Sense June 2017. Used install guide, make service user account, shared folder and so on...

All services are running fine

But after installation, trying to open QMC ot HUB - nothing happened. Page just refreshed after entering login and pass no any effect.

Снимок.PNG

Please help - where to find an error?

Thanks in advance.

10 Replies
shraddha_g
Honored Contributor III

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Did you put Qliksense Server license to QMC?

lylererger
Contributor II

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

No. How to do that if a can not doing anything?

shraddha_g
Honored Contributor III

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Open QMC First. It will ask for a credentials,

Try to use those credentials which are used while doing installation

hf-group
Contributor III

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

I think there can be two reasons for it:

1. You have no working network no cable is installed unknown network etc.

2. You have write wrong link by installation to arrive your qmc and your hub.

     If this is the case try to arrive it by using https://localhost/qmc direct on the server.

durgesh22
New Contributor

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Hi Олег Савельев

Did the above solutions worked for you, as i am also facing the same problem.

Thanks in advance

durgesh22
New Contributor

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Hi Shraddha,

i am also facing same problem, i am trying with same username /password which was used during installation.but its not accepting.

durgesh22
New Contributor

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Hi Ralf ,

Tried both options which you mentioned ,but same error.

Thanks in Advance

hf-group
Contributor III

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

You can try another things then:

Have you looked that all Qlik Windows Services are started?

Which User is used to start them?

Connect to the Qlik Repository by using pgadmin

How can I connect to the Sense Repository PostgreSQL Database?

Look in your user table there for the rights (in the june version you must install pgAdmin seperatly)

hf-group
Contributor III

Re: Qlik Sense QMC/Hub not working after installation

Another Question is what user u used to install your Qlik Sense?

Local User?

Domain User?

Is the Server in the right domain?

If you used a domain user retry installation with a local user.

If you used a local user change the password and retry a login.