Qlik Community

Ask a Question

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
On May 18th at 10AM EDT we will answer your QlikView questions live. REGISTER
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
kris_vliegen
Partner
Partner

Directory not working in Qlikview 12

Hi all,

I've a customer who is migrated from Qlikview 11 to Qlikview 12.

This is the script that was working in Qlikview 11

directory \\clus661-662-c\groupdata$\LT\Qlikview\01 Table Files;

LOAD WerknemerSelectie,

     WSC

FROM Parameters.xls (biff, embedded labels, table is WerknemerSelecties$);

In qlikview 12 we get this error.

VillerserrorJPG.JPG

Who can help me with this?

Regards,

Kris

1 Solution

Accepted Solutions
Anil_Babu_Samineni

Could be file also moving to some other stage. Would you try to load again by help of table files and then copy same path into Variable then call that variable then we will see what wrror comesupp

Before develop something, think If placed (The Right information | To the right people | At the Right time | In the Right place | With the Right context)

View solution in original post

5 Replies
Anil_Babu_Samineni

Could be file also moving to some other stage. Would you try to load again by help of table files and then copy same path into Variable then call that variable then we will see what wrror comesupp

Before develop something, think If placed (The Right information | To the right people | At the Right time | In the Right place | With the Right context)

View solution in original post

Miguel_Angel_Baeyens

Is there a new Windows account running the service? If yes:

  • are they on the section access
  • and the shared folder where the XLS files are stored?
kris_vliegen
Partner
Partner
Author

Hi, I'm just reloading the script in the desktopsoftware.

I'm on both servers logged in with the same user.

Miguel_Angel_Baeyens

Then I would suggest to contact Qlik Support on this one. Have your server license ready just in case.

kris_vliegen
Partner
Partner
Author

I've moved the file to the server.

This is working fine.