Skip to main content
Announcements
Marching toward a simplified navigation! READ ON
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
dhirajkhodade
Contributor III
Contributor III

Dynamically loading images

Hi 

I am loading images dynamically in my qlik view application.

I have put imageid and path in excel file.

ImageIdPath
1C:\Temp\QlikFiles\Japan.JPG

 

and reading this into qlik view as

images:
BUNDLE INFO LOAD
ImageId,
Path
FROM
$(vUserUploadPath)Japan_Data.xlsm
(ooxml, embedded labels, table is Temp);

 

and loading it in text object like this -> (='qmem://ImageId/1')

clipboard_image_0.png

 

Everything was working perfectly fine before my last qlik view application deployment

I can only see blue text object on my qlik sheet.

clipboard_image_1.png

I am using this image object inside Nprinting ppt report.

I am not able to figure out what has went wrong, I did not even touch this code.

Has somebody encountered such problem of images stopped loading 

 

 

Labels (3)
1 Solution

Accepted Solutions
dhirajkhodade
Contributor III
Contributor III
Author

I found the solution.

I moved load script to the end of script and it started working again.

This is weird I have no idea why it was working before and it stopped working now even though I did not change anything in script or added anything.

View solution in original post

1 Reply
dhirajkhodade
Contributor III
Contributor III
Author

I found the solution.

I moved load script to the end of script and it started working again.

This is weird I have no idea why it was working before and it stopped working now even though I did not change anything in script or added anything.