Qlik Community

QlikView Management

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

jan_gunnars
New Contributor III

QEMC is empty

Hi

My QEMC and the QMC is empty and doesn't show any information about the system. Otherwise the system is working OK. All about 50 tasks are running every day but I can't see them. The access point on the same server is working.

About.PNG

Services.PNG

Tags (3)
8 Replies
jonasheisterkam
Contributor III

Re: QEMC is empty

Have you restard all services? Have you changed some rights, QV Admin Group, Administrators, ntfs rights or changed folder?

jan_gunnars
New Contributor III

Re: QEMC is empty

It's very strange but when I access the QEMC from another computer with http://computername:4780/qemc/Default.htm it works. If I try http://computername:4780/qemc/Default.htm or http://localhost:4780/qemc/Default.htm locally on the server it does not work

jan_gunnars
New Contributor III

Re: QEMC is empty

Yes I have restarted the services (and the server) but it didn't help. I have not chaged any rights or changed folders.

jonasheisterkam
Contributor III

Re: QEMC is empty

Can it be a security setting in the internet options. Internet Explorer and internet security settings have a few setting for local, intranet and domain using.

qlikview_me
New Contributor II

Re: QEMC is empty

U got answer???

m having same the problem..

kindly suggest,

Thanks.

jan_gunnars
New Contributor III

Re: QEMC is empty


No sorry, no answer.

It got solved for me anyway because it was time to move the solution to a new server.

rtn
Contributor III

Re: QEMC is empty

Try another browser. If you aren't on 11.20 SR5 then don't use IE 11. Make sure you have protected mode off and it is added to the trusted sites.

Not applicable

Re: QEMC is empty

Add localhost to trusted sites and see if that makes a difference, additionally ensure you aren't running addons

Community Browser