Qlik Community

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
NaveenKumar
Partner
Partner

The QlikView ticket is not getting generated for the valid admin user

Hi,

I am not getting the ticket ID from my web service which uses url http://localhost/QvAJAXZfc/GetTicket.aspx  to get it from QVS. The user is in QlikView Admin group but still, the ticket is not getting generated. I have tried reinstalling the QlikView server and IE plugin but nothing worked out.

I am getting the response as below:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<string xmlns="http://localhost/TestWebService/"/>

Instead of this,
<string xmlns="http://localhost/TestWebService/">ticketID</string>

Is there anything I have to check?

Thanks

1 Reply
Brett_Bleess
Employee
Employee

The only thing of which I can think is the account you are using to make the request is not a member of the local security group QlikView Administrators on the server upon which you are running the QlikView Server service.  Hopefully that may be the issue and adding that user should get things working in that case.  I know you did mention 'valid admin user', but I wanted to be sure that admin user was a member of our QlikView Administrators local security group, as that is a requirement from what I recall. 

Regards,
Brett

To help users find verified answers, please do not forget to use the "Accept as Solution" button on any post(s) that helped you resolve your problem or question.
I now work a compressed schedule, Tuesday, Wednesday and Thursday, so those will be the days I will reply to any follow-up posts.