Skip to main content
Announcements
July 15, NEW Customer Portal: Initial launch will improve how you submit Support Cases. IMPORTANT DETAILS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
raju_salmon
Creator II
Creator II

QMC utilities tool is not working after installation

Hi Experts,

I installed the QMC Utilities Tool in server, after the installation it doesn't work.

It returns: "It is not possible to reach the site"  Connection refused

Its my central node, witch is a single node installation.

The link I referred while installing is https://github.com/eapowertools-archive/QlikSenseQMCUtility/wiki/QMC-Utilities-Installation-Instruct... 

Link which didn't help: https://community.qlik.com/t5/Qlik-Sense-EA-Powertools/QMC-Utilities-is-not-working-after-successful... 

Please anyone help me to overcome this issue. Thanks in advance.

Regards,

Raju 

Labels (2)
1 Solution

Accepted Solutions
Andre_Sostizzo
Digital Support
Digital Support

@raju_salmon, the QMC utilities tool for Qlik Sense is no longer being updated and is not supported.

Help users find answers! Don't forget to mark a solution that worked for you! If already marked, give it a thumbs up! 🙂

View solution in original post

2 Replies
raju_salmon
Creator II
Creator II
Author

Can you please help me if anyone know the solution.

Andre_Sostizzo
Digital Support
Digital Support

@raju_salmon, the QMC utilities tool for Qlik Sense is no longer being updated and is not supported.

Help users find answers! Don't forget to mark a solution that worked for you! If already marked, give it a thumbs up! 🙂